آیا پشتیبان گیری میزبان من کافی است؟ 10 سوال مهم برای پرسیدن
بسیاری از شرکت های میزبان خدمات پشتیبان گیری از وب سایت را ارائه میدهند… اما آیا واقعاً کافی هستند؟ در این مقاله از مغازتو ، ما 10 سوال را که قبل از تکیه بر پشتیبان گیری میزبان باید بپرسید ، بررسی میکنیم.
چرا از وب سایت وردپرس خود پشتیبان تهیه میکنید؟
چرا باید به پشتیبان گیری وب سایت اهمیت دهید؟ درست مانند بیمه خانه یا اتومبیل شما ، پشتیبان گیریها “بیمه” هستند که شما را در برابر بلایای وب سایت محافظت میکند.
ترسناک به نظر میرسد ، اما واقعیت این است که اگر سیستم پشتیبان ندارید وب سایت شما ممکن است برای همیشه از بین برود.
به عنوان مثال ، پشتیبان گیری وب سایت برای محافظت از وب سایت شما در موارد زیر ضروری است:
مسائل امنیتی (شامل هک و بدافزار)
خطای کاربر (حذف تصادفی فایلها یا اجرای دستورات بد)
به روزرسانی هایی که همه چیز را خراب میکند (مانند به روزرسانی قالب یا افزونه به نسخه جدید ، بارگذاری افزونه جدید ، تغییر قالب یا ایجاد تغییرات در فایل قالب یا افزونه)
از دست دادن اطلاعات خارج از کنترل شما (مانند خرابی سرور یا خطاهای مهلک)
از آنجا که وردپرس پشتیبان گیری داخلی ندارد ، باید یک راه حل پشتیبان گیری پیدا کنید ، خواه افزونه پشتیبان گیری وردپرس باشد یا سرویس خارجی ارائه شده توسط میزبان شما.
هنگام بررسی سرویس پشتیبان گیری میزبان ، چند سوال مهم وجود دارد:
1- چند بار پشتیبان گیری اجرا میشود؟
2- چه مدت پشتیبان گیری ذخیره میشود؟
3- محدودیت اندازه ذخیره سازی پشتیبان چیست؟
4- پشتیبان گیری شامل چه مواردی است؟
5- آیا میتوانم هر زمان که بخواهم/نیاز دارم یک نسخه پشتیبان تهیه کنم؟
6- آیا میتوانم خودم به فایلهای پشتیبان دسترسی داشته باشم؟
7- پشتیبان گیری در کجا ذخیره میشود؟
8- بازگردانی از پشتیبان چقدر آسان است؟
9- آیا میتوانم فقط فایلها یا جداول پایگاه داده مورد نیاز خود را بازیابی کنم؟
10- آیا میتوانم از یک نسخه پشتیبان برای انتقال وب سایت خود به میزبان یا دامنه جدید استفاده کنم؟
آیا پشتیبان گیری میزبان من کافی است؟
بیایید با جزئیات بیشتری به هر سوال بپردازیم.
1- چند بار پشتیبان گیری اجرا میشود؟
باید بدانید پشتیبان گیری چند وقت یکبار و در چه زمانی اجرا میشود. وب سایت هایی که تغییرات مکرر دارند ، نیاز به پشتیبان گیری مکرر برای ضبط محتوای جدید ، ویرایش محتویات موجود و دادههای فروش دارند (اگر از وب سایت تجارت الکترونیک استفاده میکنید).
به عنوان مثال ، اگر میزبان شما هفته ای یک بار در روزهای شنبه پشتیبان گیری میکند و شما یکشنبه تعدادی تغییر در سایت خود ایجاد میکنید و جمعه هک میشوید ، شما میتوانید با نسخه پشتیبان سایت خود را بازیابی کنید ، که بسیار عالی است! اما تمام تغییراتی را که در این مدت در سایت خود انجام داده اید از دست میدهید.
اگر تغییرات مکرر را در سایت خود ایجاد نکنید ، پشتیبان گیری هفتگی به هیچ وجه بد نیست. اما اگر از یک سایت بسیار شلوغ با تغییرات مکرر استفاده میکنید ، باید بیشتر اوقات پشتیبان تهیه کنید.
2- چه مدت پشتیبان گیری ذخیره میشود؟
آیا سرویس پشتیبان گیری چندین نسخه پشتیبان تهیه میکند یا آخرین نسخه پشتیبان نسخه قبلی را بازنویسی میکند؟ آیا میتوانید به نسخه پشتیبان تهیه شده قبل از آخرین نسخه پشتیبان دسترسی داشته باشید؟ بررسی کنید تا چه مدت فایلهای پشتیبان ذخیره میشوند. ممکن است لازم باشد در زمان معینی از نسخه وب سایت خود بازگردید.
پشتیبان گیری هفتگی بسیار خوب است اما متناسب با نیازهای هر وب سایت نیست. به عنوان مثال ، اگر مدتی قبل در سایت شما بدافزار وجود داشته باشد ، چه اتفاقی میافتد؟ پشتیبان گیری یک هفته ای احتمالاً کمکی نمیکند.
یا اگر از یک سایت تجارت الکترونیکی استفاده میکنید ، احتمالاً تغییرات زیادی اتفاق میافتد. از دست دادن همه این دادهها به وب سایت شما و فروش شما آسیب میرساند.
3- محدودیت ذخیره سازی اندازه پشتیبان چیست؟
به جای ذخیره پشتیبان گیری بر اساس یک بازه زمانی خاص ، میزبانهای دیگر محدودیت اندازه را برای هر سایت به شما میدهند. 5 یا 100 گیگابایت ، هر دو با هزینه اضافی.
اگر سایت بزرگی با تعداد زیادی فایل رسانه دارید ، محدودیت اندازه میتواند یک مشکل بزرگ باشد و به سرعت پر شود. با میزبان خود محدودیتهای اندازه پشتیبان و هزینههای ذخیره سازی را بررسی کنید.
4- پشتیبان گیری شامل چه مواردی است؟
وب سایتهای وردپرس نیازهای خاصی برای پشتیبان گیری کافی دارند. آیا نسخه پشتیبان همه چیز را در کتابخانه رسانه و همچنین همه فایلهای افزونه و قالب را شامل میشود؟ مطمئن شوید که نسخه پشتیبان حاوی محتوایی بیش از پایگاه داده است. زیرا این یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت وردپرس نیست.
مطمئن شوید سیستم پشتیبان گیری به طور کامل پشتیبان گیری شود:
پایگاه داده وردپرس (شامل پستها ، صفحات ، نظرات ، پیوندها و غیره)
فایلهای اصلی وردپرس
فایلهای کتابخانه رسانه
فایلهای قالب
فایلهای افزونه
هرگونه فایل و فهرست دیگر در نصب وردپرس شما
انواع مختلفی از حملات ممکن است برای وب سایت شما اتفاق بیفتد. همه آنها فقط بر روی فایلهای شما یا فقط پایگاه داده شما تأثیر نمیگذارد. بنابراین داشتن پشتیبان کامل از سایت شما مهم است.
چه چیزی در پشتیبان وجود دارد که به آن احتیاج ندارید؟ گاهی اوقات ، وقتی میزبان پشتیبان تهیه میکند ، شامل فایلهای پیکربندی سرور است که با میزبان متفاوت یا جدید سازگار نیست. بنابراین اگر تصمیم گرفتید که نیاز دارید یا میخواهید به هاست دیگری بروید ، نمیتوانید از پشتیبان گیری میزبان فعلی خود برای انجام این حرکت استفاده کنید.
5- آیا میتوانم هر زمان که بخواهم/نیاز دارم یک نسخه پشتیبان تهیه کنم؟
اگر در حال اجرای به روزرسانی هستید یا به طور فعال تغییرات بزرگی را در وب سایت خود ایجاد میکنید ، ایده خوبی است که قبل از شروع ، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
آیا خدمات پشتیبان گیری به شما امکان میدهد هر زمان که نیاز دارید یک نسخه پشتیبان تهیه کنید یا باید به برنامه آنها اعتماد کنید؟ اگر میزبان شما در یک برنامه زمان بندی شده پشتیبان تهیه میکند و به شما اجازه ایجاد پشتیبان گیری دستی را نمیدهد ، یا باید در برنامه خود روی سایت خود کار کنید یا بدون ایجاد پشتیبان ، تغییرات خود را به خطر بیندازید.
اگر آنها به شما اجازه ایجاد پشتیبان گیری دستی را نمیدهند ، میتوانید یک میزبانی دیگر پیدا کنید.
6- آیا میتوانم خودم به فایلهای پشتیبان دسترسی داشته باشم؟
آیا برای دانلود فایلهای پشتیبان خود دسترسی دارید؟ آیا باید با پشتیبانی تماس بگیرید؟ اگر واقعاً مالک وب سایت و محتویات آن هستید ، باید فایلهای پشتیبان خود را نیز در اختیار داشته باشید و هر زمان که به آنها نیاز دارید به آنها دسترسی داشته باشید.
بسیاری از میزبانها فرض میکنند که نیازی به دانلود فایلهای پشتیبان ندارید و فایلهای پشتیبان را در قالبهای قابل دانلود بسته بندی نمیکنند. فایلهای پشتیبان در واقع حاوی اطلاعات مهمیهستند که در صورت نیاز مقایسه نسخههای فایل قبل یا بعد از خطا یا احتیاج به بازگرداندن یک فایل ، میتواند به شما کمک کند.
7- فایلهای پشتیبان کجا ذخیره میشوند؟
اگر وب سایت و فایلهای پشتیبان شما در یک سرور ذخیره شوند و سرور خراب شود ، باید خود را برای مشکل آماده کنید. علاوه بر این ، پشتیبان گیری میتواند مقدار زیادی از فضای سرور شما را اشغال کند.
به همین دلیل است که فایلهای پشتیبان باید خارج از سایت در یک مکان امن و از راه دور ذخیره شوند ، بنابراین اطمینان حاصل کنید که سرویس پشتیبان فایلهای پشتیبان را در مکانی جدا از وب سایت شما ذخیره میکند.
8- بازیابی از پشتیبان چقدر آسان است؟
آیا در صورت بروز مشکل میتوانید وب سایت خود را بازگردانید؟ فرایند آن چگونه است؟ آیا مجبورید از پشتیبانی استفاده کنید و آیا هزینه اضافی برای شما دارد؟ یک راه حل پشتیبان گیری خوب باید بازگرداندن وب سایت شما را آسان کند.
برخی از میزبانها این روند را برای شما بسیار آسان کرده اند. به شما امکان میدهند پشتیبان مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس دکمه بازیابی را کلیک کنید.
بسیار مهم است که روند بازگرداندن وب سایت در نظر گرفته شود زیرا برخی از میزبانها پشتیبان گیری رایگان برای شما انجام میدهند ، اما در صورت نیاز به بازیابی از شما هزینه میگیرند.
9- آیا میتوانم فقط فایلها یا جداول پایگاه داده مورد نیاز خود را بازیابی کنم؟
گاهی اوقات نیازی به بازگردانی کامل وب سایت ندارید. آیا میتوانید فایلهای جداگانه یا جداول پایگاه داده را بازیابی کنید؟
اطمینان حاصل کنید که نسخه پشتیبان گیری میزبان به شما این امکان را میدهد که فایلهای خاص و جداول پایگاه داده را بازیابی کنید.
10- آیا میتوانم از یک نسخه پشتیبان برای انتقال وب سایت خود به میزبان یا دامنه جدید استفاده کنم؟
بازیابی بخش مهمی از راه حل پشتیبان گیری جامع وردپرس است ، اما اگر تصمیم بگیرید وب سایت خود را به جایی دیگر منتقل (مهاجرت) کنید ، چه؟ آیا راه حل پشتیبان شما میتواند این نیاز را برطرف کند؟ آیا این حتی ممکن است؟
اکثر میزبانان هیچ انگیزه ای برای کمک به شما در مهاجرت به نقاط دیگر ندارند ، بنابراین اگر تصمیم به ترک شرکت میزبانی فعلی خود گرفتید ، وب سایت شما واقعاً متعلق به شما نیست.
اگر چنین است ، URLها در هنگام مهاجرت چگونه اداره میشوند؟ اگر سایت خود را به نام دامنه جدیدی منتقل میکنید و راه حل برای تغییر آدرسهای اینترنتی شما مناسب نیست ، باید این کار را به صورت دستی انجام دهید ، که میتواند یک روند خسته کننده باشد.
استفاده از افزونه پشتیبان گیری وردپرس
شما چک لیست خود را گذرانده اید و میزبان خود را دوست دارید ، اما آنها تمام کادرهای مورد نیاز شما را به طور کامل علامت نمیزنند. پس چه کار میکنید؟
اگر متوجه شدید که میزبان شما کاملاً با نیازهای پشتیبان شما مطابقت ندارد ، میتوانید از یک افزونه پشتیبان شخص ثالث برای پر کردن شکافها استفاده کنید. برخی از میزبانها حتی توصیه میکنند از یک راه حل پشتیبان اضافی استفاده کنید:
“مشتریانی که دارای اطلاعات مهم تجاری یا دادههای مهم هستند ، شدیداً تشویق میشوند تا از شخص ثالث پشتیبان بگیرند…” HostGator
وقتی به دنبال راه حل پشتیبان گیری شخص ثالث خود هستید ، میتوانید همان سوالاتی را که از میزبان خود پرسیده اید بپرسید. به این ترتیب تمام پایگاههای خود را تحت پوشش قرار میدهید.
چه با پشتیبان گیری میزبان چه با پشتیبان گیری ایجاد شده توسط یک افزونه ، نتیجه باید این باشد که: فایلهای پشتیبان باید کاملاً متعلق به شما باشد و تحت کنترل کامل شما باشد!
دیدگاهتان را بنویسید