چگونه سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را افزایش دهیم؟ +10 روش افزایش سرعت
آیا تعجب میکنید که چرا فروشگاه اینترنتی شما همانطور که برنامه ریزی کرده اید ترافیک مورد انتظار را دریافت نمیکند؟ تأخیر در زمان لود صفحه میتواند دلیل خوبی باشد. این راهنما از مغازتو به شما نشان میدهد که چگونه میتوانید سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس را به صورت دستی یا با استفاده از ابزارهای ساده افزایش دهید.
در عصر لذت های سریع ، همه ما قصد داریم خدمات سریع دریافت کنیم. یعنی هرچه یک وب سایت سریعتر لود شود ، احتمال بیشتری وجود دارد که بازدیدکننده خرید انجام دهد. در حقیقت ، 47 درصد از مشتریان انتظار دارند که یک سایت در دو ثانیه یا کمتر لود شود. و اگر لود بیش از 3 ثانیه طول بکشد ، 40٪ صفحه را ترک میکنند.
برند پیشرو Walmart به ازای هر 1 ثانیه بهبود زمان لود ، 2 درصد افزایش تبدیل را تجربه کرد. هر 100 میلی ثانیه بهبود نیز منجر به افزایش 1 درصدی درآمد میشود.
خوشبختانه ، با استفاده از وردپرس ، میتوانید به آسانی عملکرد فروشگاه خود را سرعت بخشیده و حداکثر نمایش صفحات و تجربه راحت مشتریان را تضمین کنید. در زیر ، ما برخی نکات کاربردی را که میتوانید برای بهبود سرعت وب سایت ووکامرس خود رعایت کنید ، مورد بحث قرار میدهیم. نیازی به دانش فنی یا دانش برنامه نویسی سطح بالا نیست. ما آن را برای کاربران مبتدی تا سطح پیشرفته وردپرس ساده و در عین حال موثر نگه داشته ایم.
شهرت کسب و کار خود را تقویت کنید
سرعت بیشتر صفحه ، تجربه کاربری بهتری را تضمین میکند. این ، به نوبه خود ، تبادل را افزایش میدهد و منجر به فروش و درآمد بیشتر میشود. و همیشه شما را یک قدم جلوتر از رقبای خود که دارای سایت های با لود آهسته هستند ، قرار میدهد.
مصرف کنندگان، لود آهسته (%64) و مشکل در یافتن محصولات (%55) را به عنوان دو عامل اصلی نارضایتی هنگام خرید آنلاین ذکر میکنند.
از آنجا که عملکرد سایت ووکامرس شما مستقیماً بر فروش تأثیر میگذارد. مشتریان حوصله یک سایت با سرعت لود پایین را ندارند. آنها بلافاصله به دنبال جایگزین های بهتر میروند. طبق یک مطالعه ، 80 درصد از کاربرانی که وب سایت با عملکرد کند را تجربه کرده اند ، دیگر هرگز به همان مکان برنمیگردند.
در مطالعه دیگری ، 52% از خریداران آنلاین اظهار داشتند که لود سریع صفحه برای وفاداری آنها به سایت مهم است. یعنی زمان لود صفحه برای شهرت برند شما نیز مهم است. به غیر از این ، Google سرعت سایت شما را یکی از عوامل برتر در SERP (صفحه نتایج موتورهای جستجو) میداند.
به عنوان مثال ، آمازون تخمین میزند که تأخیر یک ثانیه ای در لود صفحات وب میتواند سالانه بیش از 1.6 میلیارد دلار درآمد از دست رفته داشته باشد. از سوی دیگر ، شرکت مرورگر اینترنت Mozilla زمان لود صفحات وب خود را 2.2 ثانیه سریعتر بهینه کرد. سپس افزایش 60 میلیون لود مرورگر را در یک سال تجربه کرد.
به طور خلاصه ، اگر میخواهید مشتریان بیشتر ، تبادول بیشتر و سود هنگفت برای فروشگاه آنلاین خود داشته باشید ، باید سرعت وب سایت فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را افزایش دهید!
10 روش قدرتمند برای افزایش سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس
با درک اهمیت سرعت صفحه ، اکنون وقت آن است که سایت ووکامرس خود را بهینه کنید. در اینجا ما 10 روش موثر را توضیح داده ایم که به شما کمک میکند فروشگاه اینترنتی خود را سرعت بخشید.
1- یک ارائه دهنده میزبانی ووکامرس با کیفیت بالا پیدا کنید
میزبانی سریع و مطمئن وردپرس نقش مهمیدر عملکرد وب سایت دارد. سرعت سایت شما را افزایش میدهد و یک سفر روان برای مشتریان ایجاد میکند. از طرف دیگر ، میزبانی با کیفیت پایین میتواند سرعت وب سایت شما را کند کند. سعی کنید یک میزبانی برای فروشگاه ووکامرس خود انتخاب کنید که حداکثر زمان کارکرد را بدون هیچ گونه وقفه ای ارائه دهد.
افزایش تعداد بازدیدکنندگان و صفحات محصول در نهایت باعث سنگینی سایت شما میشود. از سوی دیگر ، چندین افزایش ترافیک برای یک فروشگاه آنلاین در یک سال وجود دارد. مانند مناسبت ها ، تخفیف ها و موارد دیگر. ارائه دهنده میزبانی شما باید بتواند این افزایش ترافیک را بدون تأثیر بر زمان لود سایت مدیریت کند.
چندین نوع خدمات میزبانی تجارت الکترونیک برای شما وجود دارد. بسته به بودجه ، نوع سایت و هدف خود ، میتوانید ارائه دهنده میزبانی مناسب خود را انتخاب کنید.
2- محدودیت حافظه وردپرس را افزایش دهید
حافظه پیش فرض وردپرس برای PHP روی 32 مگابایت تنظیم شده است. در صورت بروز هرگونه فشار ، این محدودیت را به طور خودکار به 40 مگابایت (برای یک سایت واحد) یا 64 مگابایت (برای چند سایت) ارتقا میدهد.
اما این محدودیت حافظه برای اجرای یک سایت ووکامرس کافی نخواهد بود. فروشگاه شما میتواند در برخی موارد از حد مجاز تجاوز کند و یک پیام خطا در داشبورد دریافت کنید.
توصیه میکنیم محدودیت را به 256 مگابایت افزایش دهید. دو گزینه ممکن برای تنظیم این محدودیت حافظه وجود دارد. میتوانید آن را خودتان تغییر دهید یا با ارائه دهنده میزبانی خود تماس بگیرید. با دنبال کردن مراحل زیر میتوانید حد را پیکربندی کنید
فایل wp-config.php خود را ویرایش کنید:
به wp-config.php بروید ، که به طور پیش فرض در پوشه روت وردپرس قرار دارد.
خط را در انتهای فایل بیابید: /* این همه ، ویرایش را متوقف کنید! وبلاگ نویسی مبارک*/
درست بعد از آن خط ، خط زیر را اضافه کنید: define (‘WP_MEMORY_LIMIT’ ، ‘256M’).
تغییرات خود را ذخیره کنید.
فایل PHP.ini خود را ویرایش کنید:
اگر به فایل PHP.ini دسترسی دارید ، حداکثر محدودیت حافظه مجاز را تغییر دهید
به عنوان مثال ، اگر خط 64M را نشان میدهد ، آن را به 256M تغییر دهید
memory_limit = 256M؛ حداکثر حافظه ممکن است یک اسکریپت مصرف کند (64 مگابایت)
فایل .htaccess خود را ویرایش کنید:
اگر به PHP.ini دسترسی ندارید به فایل .htaccess دسترسی دارید و میتوانید کد زیر را در آن بنویسید:
php_value memory_limit 256M
این تکنیک برای بهینه سازی سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما بسیار موثر است. قبل از ویرایش پشتیبان گیری از هر فایل را فراموش نکنید. در این صورت، اگر مشکلی پیش آمد میتوانید فایل ویرایش شده را با نسخه اصلی جایگزین کنید.
3- از قالب سریع ووکامرس استفاده کنید
در میان سایر عوامل ، قالب ووکامرس تأثیر قابل توجهی بر عملکرد سایت شما دارد. یک قالب دارای کد نادرست میتواند سرعت سایت شما را کند کند. هنگام انتخاب قالب برای سایت ووکامرس خود ، به بهینه سازی سرعت توجه ویژه ای داشته باشید.
معمولاً بهتر است از یک قالب ساده استفاده کنید. البته انتخاب قالبی که با ویژگی های فروشگاه شما همخوانی داشته باشد و ظاهری جذاب را برای مخاطبان شما فراهم کند ، نیز مهم است. هزاران قالب آماده با طراحی گرافیکی مدرن و جلوه های فوق العاده جالب پیدا خواهید کرد. اما سبک های فانتزی و جلوه های مجازی اغلب باعث افت سرعت میشود. به همین دلیل ، سعی کنید از قلب های غرق در طرح بندی پیچیده ، انیمیشن های پر زرق و برق و سایر ویژگی های غیر ضروری خودداری کنید. با استفاده از افزونه های با کیفیت وردپرس میتوانید به راحتی آن ویژگی ها را اضافه کنید.
در اینجا لیستی کامل از بهترین قالب های سریع و رایگان پاسخگو ووکامرس برای فروشگاه آنلاین خود پیدا خواهید کرد.
4- نسخه PHP خود را به روز نگه دارید
وردپرس به زبان PHP نوشته شده است. مانند سایر زبانها ، در هر به روزرسانی نیز پیشرفت مستمری را ارائه میدهد. با آخرین نسخه PHP ، میتوانید از امنیت بالاتر و اجرای سریعتر کد در کنار سایر پیشرفت ها برخوردار شوید. همه این عوامل برای اینکه فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما بدون مشکل کار کند ، مهم هستند.
در اینجا 2 مزیت اصلی استفاده از آخرین نسخه PHP وجود دارد:
هر نسخه جدید PHP به سایت ووکامرس شما کمک زیادی میکند. قرار است زمان لود سایت شما تا 3-4 برابر سریعتر افزایش یابد.
آخرین نسخه PHP شامل تمام ویژگی های امنیتی جدید و رفع آسیب پذیری است. بنابراین استفاده از نسخه های قدیمیPHP ممکن است سایت شما را در معرض خطر قرار دهد.
به بخش وضعیت ووکامرس بروید. و بررسی کنید که در حال حاضر از کدام نسخه PHP در سایت خود استفاده میکنید
در حساب میزبانی خود به آخرین نسخه PHP (پس از انتشار به روزرسانی های جدید) ارتقا دهید. اطمینان حاصل کنید که میزبانی شما از آخرین نسخه PHP پشتیبانی میکند.
5- بهینه سازی تصاویر وب سایت ووکامرس
تصاویر عناصر اصلی یک سایت ووکامرس هستند. هزاران تصویر در یک فروشگاه آنلاین برای توضیح جزئیات محصول موجود است. اگر از این عکسها بدون بهینه سازی آنها استفاده کنید ، ممکن است به سرعت سایت شما آسیب برساند. متأسفانه تعداد زیادی از صاحبان سایت این اشتباه را انجام میدهند. در نتیجه ، شروع به از دست دادن مشتریان میکنند که بر درآمد آنها نیز تأثیر میگذارد.
در اینجا 5 راهکار اساسی برای بهینه سازی تصاویر برای فروشگاه اینترنتی ووکامرس آورده شده است:
فرمت مناسب تصاویر خود را انتخاب کنید (JPEG ، PNG ، SVG ، WebP)
با استفاده از ابزارهای مناسب اندازه تصویر را به طور موثر فشرده کنید
از تصاویر ریسپانسیو متناسب با دستگاه های مختلف استفاده کنید
لود تنبل در خارج از صفحه و تصاویر پنهان را فعال کنید
ارسال تصویر به CDN های سریع را لود کنید.
میتوانید تصاویر را قبل از لود در فروشگاه آنلاین خود فشرده کنید. اینها برخی از برترین ابزارهای فشرده سازی آنلاین تصویر هستند:
Shrinkme.app
یا میتوانید افزونه های فشرده سازی و بهینه سازی تصویر را در فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود نصب کنید. آنها به طور خودکار بدون آسیب رساندن به کیفیت تصویر ، اندازه آنها را کاهش میدهند. مانند WP Smushit ، Imagify ، ShortPixel و غیره.
6- کد وب سایت خود را بهینه کنید
وقتی هر قالب یا افزونه ای را در سایت وردپرس خود نصب میکنید ، اسکریپت ها و برگه های CSS را در همه صفحات شما لود میکند. شما مجبورید با این منابع کنار بیایید حتی زمانی که از آنها در سایت خود استفاده نمیکنید. این فایل ها میتوانند سرعت سایت شما را کاهش دهند.
به عنوان مثال ، لود اسکریپت های مربوط به درگاه های پرداخت در صفحه اصلی فروشگاه شما ضروری نیست. این نوع لود اسکریپت را فقط در صفحات پرداخت محدود کنید. خوشبختانه میتوانید فایل هایی را که باید حذف کنید از گزارش تست سرعت وب سایت بیابید.
حذف این فایل های بلااستفاده از سایت باعث افزایش سرعت لود صفحه شما میشود. شما میتوانید برای غیرفعال کردن انتخابی افزونه ها و اسکریپت ها از صفحاتی که نیازی به لود ندارند ، اقداماتی انجام دهید. این اقدامات شامل کوچک سازی ، اتصال و فشرده سازی GZip است. فشرده سازی GZip یک روش بهینه سازی است که فایل های وب را برای سرعت بخشیدن به حداقل میرساند. با این حال ، قبل از فشرده سازی میتوانید این فایلها را کوچک کرده و به هم متصل کنید. برخی از ابزارهایی که میتوانید برای این منظور استفاده کنید عبارتند از Autoptimize ، Hummingbird و غیره.
میتوانید این توابع را در مواردی که استفاده نمیشوند غیرفعال کنید:
افزونه اسلایدر در صفحاتی که از اسلایدر استفاده نمیکنند
افزونه rich snippets در صفحاتی که نیازی به rich snippets ندارند
اسکریپت ها و CSS های ووکامرس که تابع (function) تجارت الکترونیکی ندارند
افزونه مدیریت پیوند وابسته (affiliate link) در صفحاتی که حاوی aff links نیست
افزونه فرم تماس در صفحاتی که از فرم تماس استفاده نمیکنند
افزونه اشتراک گذاری اجتماعی در همه صفحات (معمولاً در پست های وبلاگ استفاده میشود)
و قابلیت استفاده نشده در صفحه ساز شما.
7- از افزونه Cache استفاده کنید
چندین افزونه ذخیره سازی رایگان در مارکت موجود است. میتوانید از آنها برای حذف همه داده های غیر ضروری از سایت وردپرس خود مانند اسکریپت ها و CSS های حافظه پنهان و کوچک کردن HTML استفاده کنید. توصیه های برتر ما عبارتند از:
WP-Optimize – Clean, Compress, Cache
W3 Total Cache همچنین میتوانید آموزش نصب این افزونه را در اینجا بخوانید
یک به یک در وب سایت خود آزمایش کنید و بررسی کنید که کدام یک برای فروشگاه آنلاین شما بهتر کار میکند.
8- از شبکه تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید
شبکه تحویل محتوا (CDN) ، چارچوبی از سرورهای توزیع شده است که محتوای استاتیک ذخیره شده را از سرورها به کاربر وب ارائه میدهد. این فرآیند توزیع به موقعیت جغرافیایی کاربر ، منبع صفحه وب و سرور تحویل محتوا بستگی دارد.
فرض کنید یک مشتری از فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما از محلی در نزدیکی سروری که سایت شما قبلاً لود شده است ، دیدن کند. مرورگر میتواند به سرعت محتویات را از سرور واکشی کند. اما مشکلات زمانی ایجاد میشوند که موقعیت مشتری و سرور از یکدیگر فاصله داشته باشند. سپس محتویات باید سفری طولانی داشته باشند که ممکن است باعث کند شدن لود صفحه شود. در این شرایط ، یک سرویس CDN میتواند مشکل فاصله جغرافیایی را حل کند. این امر به ویژه برای فروشگاه های ووکامرس با حضور بین المللی قابل استفاده است.
یک ساختار CDN محتوا را از سرور لبه (edge server) ای ارسال میکند که به کاربر نهایی نزدیک تر است. و بیشتر به مکان آنها در سراسر جهان بستگی دارد. گزینه های محبوب CDN عبارتند از: Cloudflare ، Sucuri و غیره.
9- فرگمنت سبد AJAX را در ووکامرس غیرفعال کنید
AJAX Cart Fragment یک ویژگی پیش فرض در ووکامرس است. این یک اسکریپت است که از admin-ajax استفاده میکند و به طور خودکار سبد را بدون تازه سازی صفحه به روز میکند. این ویژگی یک مرور سریع از محصولاتی دارد که مشتریان قبلاً به سبد خرید آنلاین خود اضافه کرده اند.
با وجود کارآیی ، تعداد زیاد درخواست AJAX میتواند عملکرد سرعت سایت شما را کند کند. همچنین ممکن است ذخیره سازی (caching) صفحاتی را که حتی به جزئیات سبد خرید نیازی ندارند ، قطع کند. به عنوان مثال ، صفحه اصلی ، پست های وبلاگ یا صفحات تماس معمولاً هیچ گونه عملکرد تجارت الکترونیکی را ندارند. فرگمنت سبد خرید در چنین صفحاتی قابلیت ذخیره سازی را کاهش میدهد. و به تدریج عملکرد سرور را نیز کاهش میدهد.
در صورت دریافت تعداد زیادی درخواست AJAX در سایت ووکامرس خود ، فرگمنت سبد AJAX را غیرفعال کنید. ممکن است به بهبود ثبات و سرعت سایت شما کمک کند.
یک راه حل آسان میتواند استفاده از افزونه Disable Cart Fragments باشد. این افزونه به طور خودکار ویژگی فرگمنت سبد خرید AJAX را در فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما غیرفعال میکند. متناوبا ، میتوانید عملکرد را از گزینه تنظیمات ووکامرس سفارشی کنید. در ابتدا ، “فعال کردن دکمه های افزودن AJAX به سبد خرید در بایگانی” را خاموش کنید. سپس گزینه “Redirect to the cart” را علامت بزنید. ضروری است که به خریداران اجازه داده شود اطلاعات خود را تأیید کنند.
10- شناسایی و حل مسائل پایگاه داده
پایگاه داده سیستمیاست که تمام داده های فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما را سازماندهی و ذخیره میکند. اگر پایگاه داده خود را تمیز و بهینه نگه دارید ، میتواند زمان لود صفحه را به حداقل برساند. به یاد داشته باشید ، حتی یک یا دو ثانیه میتواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.
برای یک سایت ووکامرس ، داده ها را میتوان به 2 بخش طبقه بندی کرد:
محتوای سایت: داده هایی که صفحات HTML پویا مانند صفحات وبلاگ ، صفحات محصول و صفحات دسته بندی را ایجاد میکنند.
داده های معامله ای: داده هایی که از اقدامات کاربر به دست میآید. به طور کلی شامل جزئیات سفارش مشتریان شما و به روز رسانی موجودی است.
با گذشت زمان ، پایگاه داده شما بسیاری از نظرات هرزنامه ، نسخه های بازبینی پست ، پست های حذف شده ، نظرات حذف شده ، باقی مانده افزونه هایی را که دیگر از آنها استفاده نمیکنید ، قالب ها و موارد دیگر جمع آوری میکند. وقتی بسیار بزرگ و متورم شود ، عملکرد وب سایت آسیب میبیند. تمیز کردن پایگاه داده شما فضای قابل توجهی را برای فروشگاه اینترنتی ووکامرس شما خالی میکند تا سریعتر و روانتر اجرا شود.
میتوانید از افزونه های وردپرس برای پاکسازی پایگاه داده خود استفاده کنید. مانند:
بهترین سرعت وب سایت برای فروشگاه اینترنتی ووکامرس چیست؟
طبق تحقیقات Akamai ، 47٪ از کاربران وب سایت انتظار دارند که صفحه وب در عرض دو ثانیه لود شود. هم کاربران موبایل و هم دسکتاپ انتظار خرید سریعتر از سایت را دارند. اما متوسط زمان لود صنایع مختلف در ایالات متحده این معیار را برآورده نمیکند. نگاهی سریع به این تحقیق از Google داشته باشید:
همانطور که میبینید ، سرعت متوسط وب سایت به طور قابل توجهی بالاتر از خط بهترین سرعت است. یعنی شما باید 5-6 ثانیه زمان لود سایت ووکامرس خود را هدف قرار دهید. چند ثانیه تاخیر میتواند تأثیر زیادی بر توانایی شما در جذب بازدیدکنندگان و فروش داشته باشد. بنابراین ، سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را در اسرع وقت افزایش دهید.
چگونه عملکرد فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را آزمایش کنیم؟
اغلب مبتدیان فکر میکنند سایت آنها خوب است! فقط به این دلیل که سریعتر روی رایانه های آنها لود میشود. اما این یک اشتباه بزرگ است.
از آنجا که شما اغلب از دستگاه های شخصی خود به سایت های خود مراجعه میکنید. بنابراین ، یک مرورگر مدرن مانند Chrome سایت شما را در حافظه پنهان ذخیره میکند. بعداً هنگامیکه شروع به تایپ آدرس وب سایت خود میکنید ، به طور خودکار داده های ذخیره شده را دریافت میکند و تقریباً بلافاصله وب سایت شما را لود میکند. اما یک کاربر معمولی که برای اولین بار وب سایت شما را مرور میکند ممکن است همان را تجربه نداشته باشد. در واقع ، زمان لود ممکن است برای افراد در مکان های مختلف جغرافیایی متفاوت باشد.
به همین دلیل مهم است که سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را اندازه گیری کنید. میتوانید از یکی از این ابزارهای تست سرعت وب سایت استفاده کنید: WebPagetest ، Pingdom ، Google PageSpeed Insights یا GTMetrix .
به یاد داشته باشید ، گرفتن نمره با سرعت بالا همیشه برای افزایش تجربه کاربری شما کافی نیست. یک ابزار تست سرعت تنها ایده هایی در مورد پیشرفت های احتمالی به شما میدهد. اما برای دستیابی به نتیجه ای پایدار ، بهتر است از تکنیک هایی که در بالا ذکر کردیم پیروی کنید.
نحوه افزایش سرعت فروشگاه اینترنتی ووکامرس اکنون به شما بستگی دارد
به طور خلاصه همه این نکات ، سرعت وب سایت برای هر مشاغل بسیار مهم است! داشتن بهترین وب سایت و محصولات با کیفیت بالا برای مشتریان مدرن کافی نیست. آنها در هنگام خرید آنلاین انتظار ناوبری سریعتر و روانتر را دارند.
وب سایت سریعتر به معنای تجربه بهتر کاربر است. اگر وب سایت شما سریع لود شود ، بلافاصله اولین تأثیر قوی را ایجاد میکند. و این پیام را منتقل میکند که شما به مشتریان خود و به کسب و کار خود اهمیت میدهید. مشتریان همچنین وب سایت های سریع را حرفه ای و قابل اعتماد میدانند.
خوشبختانه برای صاحبان وب سایت های وردپرس ، بهینه سازی سایت ها از نظر سرعت بسیار آسان تر است. اما به یاد داشته باشید ایجاد یک وب سایت سریع یک فرایند مستمر است. شما باید مرتباً فروشگاه اینترنتی ووکامرس خود را تحت نظر داشته باشید ، آزمایش کنید ، تغییر دهید و به روز کنید تا سرعت صفحات وب خود را بالا نگه دارید.
دیدگاهتان را بنویسید