نحوه راه اندازی یک وب سایت شرکتی کوچک با وردپرس
آیا به دنبال ایجاد وب سایتی برای شرکتی کوچک خود هستید تا بتوانید مشتریان جدیدی در اینترنت پیدا کنید؟ ساخت یک وب سایت شرکتی کوچک کاملاً آسان شده است و همه کارها را می توانید خودتان و بدون استخدام توسعه دهنده انجام دهید. در این مقاله ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی یک وب سایت شرکتی کوچک (گام به گام) ایجاد کنید.
نحوه راه اندازی یک وب سایت شرکتی کوچک با وردپرس
مرحله 1: قبل از ایجاد وب سایت شرکتی کوچک
ساخت یک وب سایت شرکتی کوچک کاملاً ساده است. با دنبال کردن راهنمای گام به گام ما می توانید همه کارها را خودتان انجام دهید بدون استخدام توسعه دهنده یا بدون دانستن برنامه نویسی.
کدام یک از بسترها برای ایجاد یک وب سایت شرکتی کوچک بهترین است؟
بزرگترین اشتباهی که بیشتر مبتدیان مرتکب می شوند انتخاب پلت فرم اشتباه برای ایجاد یک وب سایت اداری و شرکتی است. خوشبختانه شما اینجا هستید تا مرتکب این اشتباه نشوید.
وردپرس محبوب ترین سازنده وب سایت در جهان است. درصد بسیار بالایی از وب سایت های موجود در اینترنت را شامل می شود ، از جمله میلیون ها وب سایت شرکتی کوچک در سراسر جهان. بهترین نکته در مورد وردپرس این است که به شما امکان دسترسی به هزاران قالب و افزونه وب سایت از قبل ساخته شده را می دهد. بدون یادگیری کدنویسی می توانید تقریباً هر نوع وب سایتی را تصور کنید.
با این اوصاف ، بیایید نگاهی به چگونگی ایجاد یک وب سایت کوچک تجاری با استفاده از وردپرس با بودجهای که دارید بیاندازیم.
مرحله 2: آنچه برای ایجاد یک وب سایت شرکتی کوچک نیاز دارید
برای ساخت یک وب سایت کسب و کار کوچک به سه مورد زیر نیاز دارید.
- نام دامنه – این نام وب سایت شما مانند com خواهد بود
- میزبانی وب سایت – این خانه وب سایت شما خواهد بود و تمام پرونده های شما در آن ذخیره می شود
- 60 دقیقه از وقت خود
آماده؟ شروع کنیم.
مرحله 3: انتخاب نام دامنه برای وب سایت شرکتی کوچک شما
ابتدا باید به یکی از وب سایت های معتبر خدماتدامنه و میزبانی مراجعه کنید. دامنه مناسب کسب و کار خود را انتخاب و ثبت کنید.
نکاتی در مورد یافتن نام دامنه برای وب سایت شرکتی خود
- نام دامنه برای موفقیت وب سایت شما بسیار مهم است. لازم است وقت بیشتری برای انتخاب نام دامنه مناسب کسب و کار خود صرف کنید.
- به نسخه .com پایبند باشید زیرا کاربران به راحتی آن را به خاطر می سپارند.
- نام دامنه شما باید مربوط به تجارت شما باشد.
- تلفظ آن را ساده ، کوتاه و آسان انتخاب کنید
به کمک بیشتری نیاز دارید؟ به راهنمای ما در مورد نحوه انتخاب بهترین نام دامنه ممکن مراجعه کنید.
در ادامه شما به یک هاست یا میزبانی نیز احتیاج دارید تا سایت خود را در آن راه اندازی کنید.
نکاتی در مورد انتخاب میزبانی مناسب برای وب سایت
- فضای دیسک و پهنای باند مناسب با نوع فعالیت سایتتان انتخاب کنید
- حتما به Uptime و دسترسی 24 ساعت کاربران به سایت خود توجه کنید
- از انواع هاست اشتراکی، ابری تا رایگان، همه را به خوبی بررسی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید
اگر به کمک بیشتری نیاز دارید؟ به راهنمای ما در مورد نحوه انتخاب میزبانی مراجعه کنید.
مرحله 4: نصب وردپرس
مغازتو با ارائه بسته نصب آسان قالب وردپرس به طور خودکار WordPress را در وب سایت شما نصب می کند. و شما می توانید مستقیماً وارد سایت وردپرس خود شوید. اما اگر تمایل به نصب وردپرس به صورت دستی دارید، به زودی آموزشی در این زمینه نیز از مغازتو منتشر می کنیم.
پس از نصب وردپرس (یا بسته نصب آسان ) و ورود به سایت ، قسمت مدیریت وردپرس را مشاهده خواهید کرد. جایی که می توانید وب سایت خود را مدیریت کنید ، تنظیمات را تغییر دهید و محتوای جدید اضافه کنید.
مرحله 5: انتخاب قالب وردپرس برای وب سایت شرکتی کوچک
به طور پیش فرض ، وردپرس دارای یک قالب اصلی است که می توانید از آن استفاده کنید. اگر قالب پیش فرض را دوست ندارید ، هزاران قالب رایگان و پولی وردپرس وجود دارد که می توانید انتخاب کنید.
می توانید نگاهی به بهترین قالب های وردپرس شرکتی ما بیاندازید و مناسب ترین قالب را برای وب سایت خود انتخاب کنید.
به طور معمول ، یک وب سایت تجاری دارای یک منوی ناوبری در بالا است. صفحه اصلی معمولاً دارای یک پیام خوشامدگویی همراه با دکمه تماس برای اقدام است که به دنبال آن مطالب دیگری ارسال می شود.
پس از انتخاب قالب وردپرس، می توانید پیش بروید و آن را نصب کنید. با انتخاب قالب از مغازتو می توانید تنها با چند کلیک ساده، بدون زحمت سایت کسب و کار کوچک خود را راه اندازی کنید. ما وردپرس، قالب تجاری و افزونه های ضروری کسب و کارتان را قبل از این آماده کرده ایم.
هر قالب وردپرس دارای تنظیمات مختلفی است تا ظاهر آن را سفارشی کند. بسیاری از این گزینه ها در صفحه شخصی سازی در قسمت مدیریت وردپرس قرار دارند.
از اینجا می توانید منوهای ناوبری را اضافه کنید ، رنگ ها را تغییر دهید ، بخش های مختلف را اضافه یا حذف کنید و موارد دیگر. پس از اینکه از طراحی راضی شدید ، فراموش نکنید که برای ذخیره تغییرات روی دکمه انتشار در بالا کلیک کنید.
مرحله 6: استفاده از افزونه های وردپرس برای افزودن ویژگی های بیشتر
افزونه های وردپرس مانند برنامه هایی برای سایت وردپرس شما هستند. می توانید آنها را نصب کنید تا ویژگی های جدید مانند فرم های تماس ، اسلایدرها و موارد دیگر را به وب سایت خود اضافه کنید.
فقط در مخزن افزونه وردپرس بیش از 58000 افزونه رایگان موجود است. این بدان معناست که ، مهم نیست که چه ویژگی را می خواهید اضافه کنید ، احتمال زیادی وجود دارد که بتوانید افزونه ای برای آن پیدا کنید.
در زیر افزونه هایی است که ما برای هر وب سایت تجاری توصیه می کنیم:
- WPForms Lite فرم های تماس را به سایت وردپرس خود اضافه کنید
- Yoast Seo خود را بهبود بخشید و از Google بازدید بیشتری دریافت کنید
- WP Super Cache با افزودن حافظه پنهان سرعت وب سایت خود را بهبود می بخشد
- UpdraftPlus افزونه پشتیبان گیری رایگان وردپرس
مرحله 7: ایجاد صفحات محتوا برای یک وب سایت شرکتی کوچک
اکنون که وردپرس را نصب کرده اید ، باید صفحات وب سایت خود را ایجاد کنید. وب سایت های خوب شرکتی کوچک ساده هستند و از یک چیدمان استاندارد وب سایت پیروی می کنند. قالب های رایگان مغازتو تعدادی از صفحات ضروری و مورد نیاز وب سایت شما را که توسط المنتور طراحی و دیزاین شده اند، به صورت دمو در اختیارتان قرار می دهند. به سادگی می توانید آن ها را ویرایش و شخصی سازی کنید و یا صفحات جدیدی ایجاد کنید.
برای ایجاد صفحه جدید در وردپرس ، به سادگی به منوی برگه ها – افزودن برگه جدید بروید.
در حال حاضر نگران محتوا ، متن و تصاویر نباشید. فقط افزودن یک عنوان ساده ، متن و چند تصویر خوب است. همیشه می توانید این صفحات را ویرایش کرده و در صورت لزوم محتوای بیشتری اضافه کنید.
در اینجا برخی از متداول ترین صفحات مورد استفاده در وب سایت شرکتی کوچک آورده شده است:
صفحه اصلی وب سایت شرکتی کوچک
این صفحه خوش آمدید وب سایت شما است. نام کسب و کار خود را با یک فراخوان برای اقدام به محصول / محصولات یا صفحه تماس خود اضافه کنید. توضیح مختصری درباره اینکه چرا مشتریان باید شما را انتخاب کنند ارائه دهید.
درباره ما
مشتریان شما می خواهند قبل از تصمیم گیری درباره افراد پشت سر یک شرکتی اطلاعات بیشتری کسب کنند. صفحه ای درباره ما ایجاد کنید تا به کاربران بگویید شما چه کسانی هستید ، ارزش های کسب و کار شما چیست و چه تجربه مرتبطی در صنعت خود دارید.
خدمات / محصولات
صفحه ای ایجاد کنید تا جزئیات خدمات یا محصولاتی را که ارائه می دهید لیست کند. برای هر سرویس / محصول یک عنوان اضافه کنید و شرح مختصری ارائه دهید. همچنین می توانید قیمت گذاری را اضافه کنید و یا از کاربران بخواهید برای یک پیشنهاد با شما تماس بگیرند.
با ما تماس بگیرید
این صفحه ای است که کاربران شما باید با شما تماس بگیرند. شما باید فرم تماس را اضافه کنید تا کاربران بتوانند مستقیماً با شما تماس بگیرند. علاوه بر این ، می توانید آدرس فیزیکی یا شماره تلفن شرکتی خود را اضافه کنید.
علاوه بر این صفحات که همراه قالب به شما ارائه می کنیم، در صورت لزوم می توانید صفحات بیشتری ایجاد کنید. به عنوان مثال ، می توانید یک صفحه وبلاگ جداگانه ، صفحات جداگانه برای هر سرویس یا محصول و موارد دیگر ایجاد کنید.
مرحله 8: یادگیری وردپرس
اکنون که یک سایت وردپرسی دارید ، ممکن است بخواهید بازدید خود را افزایش دهید و نکات بیشتری را برای بهبود وب سایت خود بیاموزید.
مغازتو منبعی رایگان برای آموزش وردپرس است. در زیر منابع مفید است که در توسعه سایت و کسب و کار کمکتان می کند – همه آنها کاملا رایگان هستند!
اگر قادر به یافتن پاسخی نیستید ، در صورت تماس می توانید با استفاده از فرم تماس با ما تماس بگیرید. ما قالبا تلاش خود را خواهیم کرد تا به سوالات شما پاسخ دهیم یا شما را در مسیر درست قرار دهیم.
امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه یک وب سایت شرکتی کوچک ایجاد کنید. اگر این مقاله را دوست داشتید ، لطفاً برای آموزش های بیشتر وردپرس در پیج Instagram ما را دنبال کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
نحوه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی – انتخاب دامنه تا قرار دادن اولین محصول
خدمات میزبانی وب چیست و کدام یک برای شما مناسب است؟
12 نکته اساسی برای انتخاب و ثبت بهترین دامنه ممکن برای یک وب سایت
چرا باید وب سایت فروشگاهی داشته باشیم؟
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
آیا راهی داره که وقتی یک سایتی و میبینیم , بفهمیم از چه قالبی استفاده شده؟ که بتونیم همونو خریداری کنیم!!
سلام. بله میتونم 2 راه رو بهتون پیشنهاد بدم
1. استفاده از سایت تشخیص قالب
سایت تشخیص قالب https://www.themedetect.com
سایت تشخیص قالب https://www.isitwp.com
2. استفاده از افزونه مرورگر WhatRuns